INCLUDE Platform

Note: this job posting is listed in Dutch, as we are looking for a Dutch- and English speaking student fulfilling this position.


Het Afrika Studie Centrum Leiden is per 1 februari 2019, voor het Kennisplatform Inclusive Development Policies (INCLUDE), op zoek naar:

Student-assistent (0,4 fte)

De werkzaamheden

 • Ondersteunende activiteiten ten behoeve van de coördinator van INCLUDE, leden secretariaat INCLUDE en andere leden van het kennisplatform, zoals het plannen en notuleren van vergaderingen, regelen van afspraken, reizen en visumaanvragen, bijhouden van contacten database en website beheer;
 • Schriftelijk/mondeling verstrekken van informatie, voeren van zakelijke correspondentie en het optreden als ontvangstpersoon;
  Ondersteunende activiteiten bij de organisatie van evenementen.

Het profiel

 • Ingeschreven als student HBO of Universiteit gedurende de looptijd van de aanstelling (strikte
  vereiste);
 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Kennis van Microsoft-computerprogramma’s (minimaal MS Word, MS Outlook);
 • Plannen en organiseren, zelfstandig en in teamverband kunnen werken, proactief, initiatiefrijk, representatief, discreet, stressbestendig, klantvriendelijk.

Onze faculteit / instituut
Het Afrika-Studiecentrum, Universiteit Leiden, is een toonaangevend wetenschappelijk onderzoeksinstituut en informatiecentrum. Het ASCL is opgericht in 1947 en telt ca. 50 medewerkers. Het houdt zich bezig met multidisciplinair onderzoek naar Afrika. Daarnaast is het verzamelen en verspreiden van kennis en informatie over Afrika een belangrijke taak. Het ASCL doet dit o.a. door het publiceren van boeken en artikelen en het organiseren van seminars en conferenties. De organisatie kent een afdeling onderzoek, een afdeling bibliotheek, documentatie en informatie en een afdeling ondersteunende diensten.

Over INCLUDE
INCLUDE werd opgericht door het Ministerie van Buitenlandse Zaken in juni 2012. Het brengt onderzoekers van Afrikaanse landen en Nederland die werken met private sector, NGOs en overheden samen om informatie en ideeën uit te wisselen over hoe je betere banden krijgt tussen onderzoek en beleid met betrekking tot inclusieve ontwikkeling in Afrika. Het platform is een van de vijf kennisplatforms geïnitieerd door het Ministerie van Buitenlandse Zaken om bij te dragen aan kennis en effectief beleid in Nederland, andere donorlanden en ontwikkelingslanden.

Wij bieden
Een afwisselende baan in een informele, wetenschappelijke omgeving. Het betreft een tijdelijke aanstelling, met ingang van 1 februari 2019 tot en met 31 januari 2020. De omvang bedraagt 15,2 uur per week. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 1.997,- en maximaal € 2.329,- bruto per maand, bij een fulltime aanstelling (conform de schaal voor studentassistenten).
Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op: www.werkenbij.leidenuniv.nl.

Diversiteit
De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Marleen Dekker, coördinator INCLUDE, m.dekker@asc.leidenuniv.nl
Meer informatie over het ASC kunt u vinden op www.ascleiden.nl. Meer informatie over de Universiteit Leiden vindt u op www.universiteitleiden.nl.

Solliciteren
Sollicitaties kunnen tot en met 12 december 2018 per e-mail worden gericht aan vacaturesasc@asc.leidenuniv.nl. De sollicitatiestukken dienen in één PDF bestand genaamd ACHTERNAAM – VOORNAAM –te worden aangeleverd, voorzien van:

 • motiviatiebrief
 • cv

De eerste gespreksronde zal plaats vinden op 17 december 2018.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


back to top

Leave your message here

ADD YOUR COMMENT back to top


back to top

Related articles